Японія виділила грант на придбання медобладнання для лікарні на Львівщині

404 0
У межах програми буде закуплено аудіометр з функцією для новонароджених, два апарати штучної вентиляції легень тощо.
Фото: Бориславська міська рада

Фото: Бориславська міська рада

У рамках програми «Кусаноне», яка фінансується урядом Японії, підписано грантову угоду на суму близько 3 млн грн на придбання медобладнання для Бориславської лікарні на Львівщині. Про це повідомило у соцмережі Х посольство Японії в Україні.

«5 березня в рамках програми «Кусаноне» підписано грантову угоду на постачання медичного обладнання для новонароджених до КНП «Центральна міська лікарня м.Борислава» у розмірі $77 015. Сподіваємося, воно слугуватиме на благо багатьом поколінням юних українців», – зазначили у диппредставництві.

Читайте також: На які медзаклади Львова скаржаться найбільше

Як поінформували у Бориславській міській раді, у межах програми буде закуплено аудіометр з функцією для новонароджених, два апарати штучної вентиляції легень, кардіотокограф та неонатальний інкубатор.

Нагадаємо, Японія надасть Україні фінансову допомогу у розмірі 12,1 млрд доларів.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!