За 24 млн гривень продають будівлю в районі «Епіцентру» на Хмельницького

5026 0
Загальна площа адміністративно-технічної будівлі становить 1 тис. 159 м2.
Фото: Прозорро.продажі

Фото: Прозорро.продажі

У Львові планують продати адміністративно-технічну будівлю за 24 млн гривень. Про це стало відомо з оголошення Prozorro.Sales. 

Йдеться про п’ятиповерхову будівлю, що розташована на вул. Польова, 57А, що за кілометр від «Епіцентру» на вул. Хмельницького. Її загальна площа становить 1 тис. 159 м2. У ній проведені усі комунікації, а також облаштований паркінг та під’їзд для великогабаритного транспорту. На першому поверсі облаштоване незавершенf SPA-зона з сауною, а на інших – апартаменти. 

Приміщення належить приватному підприємству «Ріміні». Згідно з аналітичною платформою YouControl, його створили у 1993 році у Львові, головний офіс розташований на вул. Юрія Липи, 52. Його засновниця – Рімма Туркія, а керівник – Рамаз Туркія. Серед основних видів діяльності підприємства – виробництво верхнього одягу та його подальший збут. У будівлі, яку виставили на продаж, розташований швейний цех. 

Аукціон проведуть 27 лютого у форматі трираундового англійського. Подати ж свої пропозиції по купівлі учасники можуть до 26 лютого. 

Нагадаємо, що нещодавно приміщення у центрі Львова викупила компанія батька керівника Львівської ОВА Зіновія Козицького. Детальніше про це за посиланням.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!