За минулу ніч у Львові склали протоколи на 12 нетверезих водіїв

1274 0
Четверо з них мали ознаки наркотичного сп’яніння.
фото: lvivexpres.com

фото: lvivexpres.com

У ніч з понеділка на вівторок, 2 батальйон патрульної поліції міста Львова виявив 12 водіїв, які перебували в стані сп’яніння. З них четверо водіїв мали ознаки наркотичного сп’яніння, інформує прес-служба патрульної поліції Львова.

Зокрема, поліцейські зупинили водія мопеда, який не мав мотошолома. Чоловік поводив себе агресивно, документів не пред’явив, а також мав очевидні ознаки алкогольного сп’яніння. Перевірка на приладі Drager показала 2,40 проміле.

Крім того, на вулиці Сихівській патруль зупинив автомобіль Mercedes-Benz ML500, який перебував у розшуку за створення ДТП. Водій не мав при собі документів на авто. Як виявилося, їх вилучили раніше за підозрою в керуванні автомобілем у нетверезому стані. Тест на етанол показав у водія 0,42 проміле.

Читайте також: Ситуація на дорогах: в ДТП біля Львова дві особи загинули і п’ятеро травмованих. Оновлено

Ще чотири водії мали явні ознаки наркотичного сп’яніння. Всі четверо відмовилися від проходження перевірки, тому на них склали протоколи за керування в нетверезому стані, які має розглянути суд.

Нагадаємо, санкція статті 130 КУпАП – керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння – передбачає штраф 10 200 гривень та позбавлення права керування строком на 1 рік. У випадку повторного порушення протягом року – штраф сягає 20 400 гривень і додається позбавлення права керування строком на три роки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!