За рік у Львові демонтували майже шість тисяч рекламних конструкцій

1498 0
Для порівняння, торік таких вивісок демонтували понад дві з половиною тисячі.
Фото: Ірина Роговик

Фото: Ірина Роговик

За 2018 рік у Львові демонтували 5780 рекламних конструкцій, більшість – добровільно. Про це повідомляє КП «Адміністративно-технічне управління» у Facebook.

Читайте також: «Бути чи не бути» львівських вивісок. Частина друга: як це бачать підприємці 

Для порівняння, у 2017 році демонтували понад дві тисячі рекламних конструкцій. У комунальному підприємстві зазначають, що після отримання вимоги, підприємці почали частіше звертатися по консультацію до робочої групи для розробки паспорта вивіски та його узгодження.

Нині у Львові узгодили 6648 паспортів вивісок, які доповнюють фасад будівлі, а не псують його. З них за 2018 рік власники узгодили 1395 паспортів вивісок.

Читайте також: Фото дня: у Львові почали демонтувати вивіски зі словом «алкоголь

Найчастіше незаконні вивіски, які псують фасади будівель, встановлюють на закладах грального бізнесу. Торік демонтували 113 таких вивісок, але, як зазначають у Адміністративно-технічному управлінні, більшість власників повертають ці вивіски назад.

У разі виявлення незаконної вивіски, власнику скеровують вимогу демонтувати її самовільно. Демонтажем займаються спільно підприємці та КП «Адміністративно-технічне управління».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!