За вихідні патрульні зупинили у Львові трьох водіїв з підробленими документами

2093 0
Порушників передали слідчим, їм загрожує штраф або арешт до шести місяців.
Фото: firstsocial.info

Фото: firstsocial.info

Протягом вихідних 25-26 травня львівські патрульні виявили трьох водіїв, що мали підроблені документи на автівки. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Львівської області.

Так, на вулиці Городоцькій, патрульні зупинили автомобіль Audi за порушення водієм правил дорожнього руху. Під час перевірки документів, інспектор зауважив, що дані на свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу нанесені лазерним способом, а не термосублімаційним, що не відповідає стандартам друку. Перевірка у базі показала, що свідоцтво – несправжнє. Тож патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Читайте також: В Україні запрацювали зміни до техогляду авто

Іншого порушника, водія Daewoo Lanos, виявили на вулиці Княгині Ольги. На його свідоцтві про реєстрацію шрифт не відповідав стандартам, був нечитабельним та сильно відрізнявся від офіційного. Водія, разом з транспортним засобом супроводили до Франківського відділу поліції та передали слідчому.

Ще одного водія Audi з підробленими документами зупинили на виїзді зі Львова за порушення правил дорожнього руху. Перевірка в базі підтвердила, що документи підробні. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

Читайте також: Замовити індивідуальні номери тепер можна онлайн. Інструкція, вартість

Згідно з українським законодавством, підробленням документів карається штрафом на суму 17 тис. грн або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!