Загроза ракетного удару та повідомлення про підозрілих людей. Як минула доба на Львівщині

34522 0
Головні події минулої доби у Львівській області.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Сирени. На Львівщині за учорашню добу, 27 березня, сирена сповіщала про повітряну тривогу – були загрози ракетного удару з акваторії Чорного моря, а також з Білорусі. Про це повідомляє голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Він нагадує: якщо почули сигнал тривоги, йдіть в укриття і чекайте повідомлень від офіційних джерел. Варто також регулярно оновлювати мобільний застосунок «Повітряна тривога», оскільки розробники час від часу встановлюють додаткові потужності для оповіщення.

Читайте також: Як діяти, якщо повітряна тривога застала вас у транспорті, банку чи торговому центрі

Прихисток для внутрішньо переміщених людей. За добу в області прихистили ще 585 українців, а понад 22 тисячі людей перетнули кордон на всіх переходах на території Львівщини. Усього від початку вторгнення РФ в Україну Львівщина прийняла більш ніж 252 тисячі людей, які залишили свої домівки через небезпеку.

Підозрілі особи. Поліція опрацювала майже 1400 повідомлень про підозрілих людей чи об’єкти. Фото-, відеофіксація місць уражень, зокрема, у реальному часі є забороненою. За це вас можуть притягти до кримінальної відповідальності. Не варто ставати коригувальниками вогню та допомагати окупанту.

Нагадаємо, що у Львові 26 березня росіяни нанесли ракетні удари по об'єктах критичної інфраструктури. Зокрема, по нафтобазі у Львові у житловому кварталі, і по об'єкту оборонної структури – заводу. Пожежу на нафтобазі гасили понад 13 годин. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!