Захищаючи Україну, загинули двоє бійців із Львівщини

5130 0
Дмитро Корнієнко та Богдан-Михайло Хомик загинули у бою з ворогом.

Дмитро Корнієнко

У бою з ворогом загинув захисник із Львівщини Дмитро Корнієнко. Йому було 30 років. Про це повідомила Червоноградська міська рада.

«15 червня, під час виконання бойового завдання, в бою з російським окупантом в районі населеного пункту Старомайорське Донецької області загинув Герой Дмитро Корнієнко,1993 року народження», – йдеться у повідомленні.

Богдан-Михайло Хомик

На війні з окупантами загинув захисник із Винників Богдан-Михайло Хомик. Йом було 28 років.

«Під час визволення населеного пункту П’ятихатки, Васильківського району, Запорізької області внаслідок осколкового поранення загинув мешканець Винник Хомик Богдан-Михайло Романович, 14.11.1994 р.н.. Народився та виріс у м.Винники, закінчив СЗШ №29. Здобув освіту за спеціальністю «кухаря-кондитера»», повідомив Богдан Шустер. 

Герой проходив строкову службу у 24-ті окремі механізовані бригаді імені короля Данила Сухопутних військ Збройних сил України. З 2012- 2013 року проходив строкову службу. На початку 2021 року підписав контракт з 128-ою окремою гірсько-штурмовою Закарпатською бригадою Сухопутних військ України. Був нагороджений орденом за мужність II-III ступеня та отримав відзнаку медаль «Хрест Сухопутних військ». У серпні 2022 року отримав поранення 8 місяців перебував на лікування та 30 квітня 2023 року повернувся у зону бойових дій.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!