Затори у Львові. Які вулиці паралізувало у місті

6344 0
Затори утворилися, ймовірно, і через те, що перехрестя вулиць Бандери – Антоновича – Героїв УПА закрили для проїзду, а також вулицю Винниченка перекрили через провалля та ремонтні роботи із ремонту каналізаційного колектора.
фото: focus.lv

фото: focus.lv

Сьогодні зранку у Львові утворилися значні корки та тягнучки. Зокрема, паралізувало вулицю Кульпарківську, Мельника, Чупринки біля 5-ої лікарні, Героїв Майдану, Короленка, Шевченка, зокрема і квазікільце, а також вулицю Івана Франка, Саксаганського, Личаківську, Костя Левицького і Короленка.

Депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, який є членом постійної депутатської комісії з питань транспорту каже, що нині місто у дуже складному становищі, через неправильно сплановані ремонти. Зокрема, з 10 липня перекрили перехрестя вул. Героїв УПА – вул. С. Бандери та вул. Антоновича – вул. С. Бандери. Це стало причиною заторів на усіх прилеглих вулицях. А особливо на вулицях Генерала Чупринки, Мельника, Городоцькій.  

«Депутати не впливають на періоди ремонтів у Львові. У нас є роботи по вулиці Шевченка. Є ще декілька ускладнених ділянок, тому, можливо, не варто було поспішати із перекриттям вулиці Степана Бандери. Треба підготувати усі можливі потоки, куди трафік з тих перекритих ділянок можна перескерувати», – каже він.

Читайте також: У Львові просять тимчасово зробити вулицю Підвальну двосторонньою. Чи буде менше заторів

Керівник управління транспорту Львівської міськради Орест Олеськів у коментарі Тvoemisto.tv пояснює, що щоразу, коли перекривають нову ділянку дороги для ремонту, на прилеглих вулицях утворюються затори. Згодом ситуація внормовується.

Утім, аби вирішити проблему, яка виникла через перекриття перехрестя вул. Героїв УПА – вул. С. Бандери та вул. Антоновича – вул. С. Бандери, на вулиці Городоцькій дещо змінять роботу світлофорів. Також ліквідують стихійне паркування на площі Кропивницького.

«Як тільки перекривається вулиця, люди не орієнтуються у схемі руху, зростає закоркованість, хаос. Згодом все внормовується. Ми знайшли деякі ділянки, які не були враховані у схемі. Це стосується площі Кропивницького. Там буде ліквідовано стихійне паркування, воно ускладнює проїзд. Також, у найближчі дні відкоригують циклограми світлофорів на вулиці Городоцькій та поблизу церкви Юра», – каже Орест Олеськів.

Нині також ремонтують вулиці Шевченка, Богдана Хмельницького, Пилипа Орлика, Лисенка. Усі ці ремонти водночас створюють чимало проблем у русі містом.

Орест Олеськів додає, що треба потерпіти, адаптуватись, каже, що це необхідно задля нової інфраструктури.

Затори утворилися, ймовірно, і через те, що вулицю Винниченка перекрили через провалля та ремонтні роботи із ремонту каналізаційного колектора. 

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!