Завтра Андрій Садовий вчетверте складе присягу

831 0
Садовий керує Львовом із 2006 року.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

Завтра, 4 грудня, відбудеться засідання Львівської міської ради, на якому міський голова Андрій Садовий учетверте складе присягу. Відповідний порядок денний оприлюднили на інформаційному порталі ЛМР.

Читайте також: «Двері відчинені». Як вирішують скандал у Львівській міській раді

У порядку денному 4 питання: оголошення результатів другого туру виборів Львівського міського голови Львівського району та приведення до присяги міського голови та депутатів, які не прийняли присягу 24 листопада. 

На цьому засіданні мають обрати секретаря Львівської міської ради. 

Також депутати створять спеціальну комісію для підготовки регламенту Львівської міської ради 8-го скликання та затвердять структуру і персональний склад постійних комісій Львівської міської ради 8-го скликання.

Читайте також: Знову Садовий. Кар'єра, статки та передвиборчі обіцянки мера

Нагадаємо, Львівська міська територіальна виборча комісія призначила перше засідання Львівської міськради Львівського району на 24 листопада. Повідомлялося, що таке рішення вона ухвалила на звернення новообраних депутатів від «Європейської солідарності».

Андрій Садовий звинуватив обранців «ЄС», «Варти» та «Свободи» в узурпації влади, а депутат Петро Адамик заявив, що таким чином лише вимагали від ТВК виконати норму статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування». 

24 листопада партії «Європейська Солідарність, «Варта» та ВО «Свобода» зібрались на першу сесію Львівської міської ради і обрали президію. Що відбувалося на цьому засіданні, можете прочитати тут.

Детальніше про те, хто може стати секретарем міськради, читайте у матеріалі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!