Завтра у Львові попрощаються із Героєм. Що про нього відомо

4193 0
У загиблого Героя залишились донька та дружина.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У суботу, 2 вересня, Львів попрощається з військовослужбовцем Артемом Кулиничем, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів. Закликаємо львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Джерело: Львівська міськрада

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Що про нього відомо: 

Артем Кулинич (19.02.1996-26.08.2023) Народився у селі Слобода-Рашків (Республіка Молдова). Здобув освіту у місцевій середній загальноосвітній школі. Рано втративши маму, після завершення навчання одразу почав працювати. У 2013 році переїхав в Україну. Проживав у Львові, тут працював у будівельній сфері. Свій вільний час присвячував вивченню історії, захоплювався археологією. Із початком повномасштабного вторгнення рф став на захист Батьківщини від російських окупантів. Виконував завдання на східному напрямку у лавах 711-го полку охорони 1-ї окремої бригади імені князя Лева Державної спеціальної служби транспорту. У Артема Кулинича залишилися 4-річна донька, дружина, батько та брат.

Фото: ЛМР

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!