Політична реклама

Завтра у Львові розпочнеться мультимедійний фестиваль. Програма

1123 0
У Львові відбудеться Фестиваль аудіовізуального мистецтва "Тетраматика”. Його проведуть 2 - 13 жовтня.

Фестиваль зосереджується на взаємодії музики і зображення та на розкритті потенціалу застосування ІТ технологій в мистецьких творах, - інформують організатори.

Найбільш прогресивним напрямком світового мистецтва сьогодні є сфера нових медій – мистецьких творів, що широко використовують новітні ІТ технології. Програмісти та інженери співпрацюють із художниками та музикантами над реалізацією нових мистецьких творів, а сфера мультимедійного мистецтва стає важливим плацдармом для презентації можливостей нових комп'ютерних технологій.

 «Тетраматика» має на меті представити зріз того, що робилося в мультимедійному мистецтві досі, створити на базі фестивалю міжнародне мистецьке середовище для обміну досвідом та пропагувати розвиток мультимедійного та інтерактивного мистецтва.

У фестивалі візьмуть участь більше двох десятків митців з України, Польщі, Румунії, Тайваню, Німеччини та Бельгії.

Програма:

2-13 жовтня – виставка мультимедійних творів (звукових, інтерактивних інсталяцій) художників з України та закордону. Відкриття виставок: 2 жовтня – Музей Ідей, 6 жовтня – Львівська національна галерея мистецтв, 8 жовтня – Галерея «Дзиґа», 9 жовтня – Галерея «Detenpyla».

2, 10-11 жовтня – проведення концертів та аудіовізуальних перформансів за участю сучасних українських, польських та німецьких митців. 2 жовтня – Музей Ідей, 10, 11 жовтня – Порохова Вежа.

3-12 жовтня – проведення лекцій та майстер-класів із використання нових медіа в сучасному мистецтві. Центр міської історії Центрально-Східної Європи, Галерея «Дзиґа» та Новий Ноїв Ковчег.

Джерело: Експрес


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!