Зеленський відкликає усіх українських миротворців для захисту держави

1365 0
Президент відкликає миротворців з усіх місій у світі.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Президент Володимир Зеленський відкликає всіх українських миротворців з усіх місій у світі для захисту держави від російського агресора. Про це йдеться в указі президента, повідомив заступник голови Офісу президента Андрій Сибіга.

Читайте також: «Я абсолютно впевнений, що Україна переможе», – держсекретар США

«Президент України В.Зеленський прийняв рішення відкликати українських миротворців -високопрофесійних військових -з усіх місій у світі. Разом з обладнанням. Для посилення вже зараз нашої армії у відсічі російській агресії. Слава Україні!», – написав він.

Нагадаємо, до України з 52 країн світу їдуть досвідчені ветерани та добровольці воювати проти російського окупанта. Вони входитимуть до Інтернаціонального легіону добровольців, про створення якого напередодні повідомляв президент Володимир Зеленський. Загальна кількість заявок станом становить понад вже понад 20 000 іноземців.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!