Зі Львова вперше відкриють прямий авіарейс у Домінікану

6237 0
Авіакомпанія отримала дозвіл на виконання чартерних та регулярних польотів до курортних міст.
Фото: cfts.org.ua

Фото: cfts.org.ua

Державіаслужба України дозволила українській компанії Azur Air Ukraine виконувати чартерні рейси зі Львова до міст Єгипту та Туреччини, також відкрити новий напрямок до Домініканської Республіки. Про це йдеться в оприлюдненому наказі регулятора.

Читайте також: Лоукостер Rainair запускає шість нових рейсів зі Львова

Так, авіакомпанія отримала дозвіл на виконання чартерних рейсів зі Львова у Хургаду, Шарм-ель-Шейх та Марса Алам (Єгипет), також в Анталію, Даламан та Бодрум (Туреччина).

Крім того, перевізник має відкрити новий рейс із львівського аеропорту до міста Ла-Романа у Домініканській Республіці.

Зауважимо, що Державіаслужба надала дозвіл на виконання чартерних міжнародних перевезень, які мають виконуватися систематично – не менше одного рейсу на тиждень або не менше трьох рейсів на місяць за маршрутами до курортних місць із визначенням необмеженої частоти виконання рейсів та строку дії прав у період з 27 березня до 29 жовтня 2022 року.

Читайте також: Нова авіакомпанія Air Ocean припинила всі польоти в Україні

Крім Львова, авікомпанія Azur Air Ukraine отримала дозвіл на виконання з 1 лютого регулярних рейсів Львів – Бодрум (Туреччина) з частотою двічі на тиждень.

На сьогодні компанія літає чартером зі Львова до єгипетських Шарм-ель-Шейху та Марса Аламу.

Нагадаємо, у 2020 році зі Львова до Анталії вилетів новий тип літака української авіакомпанії Azur Air Ukraine.

Ранніше у львівському аеропорту назвали найпопулярніші рейси зі Львова у 2021 році. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!