Звідки була загроза ракетного удару по Львівщині. Головне за добу

1646 0
Коротко про головне з життя Львівщини за добу.
Фото умовне

Фото умовне

Повітряна тривога. Вчора, 16 червня, у Львівській області один раз оголошували повітряну тривогу об 11:29. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

«Була загроза ракетного удару з території Чорного моря. Небезпека не справдилась. У Львівській області спокійно», – зазначив він.

Врятовані тварини. У львівській домівці врятованих тварин адаптовуються 72 собаки та 96 котів, яких евакуювали з регіонів, які затопило через підрив Каховської ГЕС. 

Прийомна сім'я. У Львівському районі створили ще одну прийомну сім'ю. Подружжя, яке уже виховує дитину, стало батьками для дитини, позбавленої батьківського піклування. 

Археологічні розкопки. На Золочівщині в Історико-культурному заповіднику «Давній Пліснеськ» розпочали восьмий сезон польових археологічних розкопок. Експедиція присвячена пам’яті полеглого Героя Андрія Филипчука та його батька Михайла, який також помер передчасно. Вони обидва роками досліджували «Давній Пліснеськ».

Змагання. У Львові відбулися змагання з поліатлону у межах «Динаміади-2023». Участь взяли понад 70 майбутніх та чинних оборонців нашої держави.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!