Війна триватиме, тому налаштуйтеся на перемогу

3887 0
Чисельність Збройних сил становить 261 тисяча, з яких військових – 215 тисяч. Вони захищають 1800 кілометрів фронту і 42 мільйони людей. У воєнний час до цих 215 тисяч додаються мобілізовані особи.
Фото: REUTERS/Maksim Levin

Фото: REUTERS/Maksim Levin

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр назвала п’ять речей, які потрібно знати про російсько-українську війну. За її словами, війна триватиме певний час, водночас закликала налаштуватися на шлях до перемоги та перестати хвилюватися. 

5 речей, які треба знати про цю війну.

1. Ця війна завідомо програшна для РФ незалежно від того, скільки вона триватиме. Саме тому дії РФ ірраціональні, бо вони пішли війною проти держави та армії, які вже 8 років ефективно стримували їхнє просування вглиб території України.

2. Ми були готові до цієї війни, наскільки нам дозволяли наші спроможності. Саме тому ворог не зміг миттєво досягти своїх цілей і Збройні сили зупинили наступальну активність ворога.

3. Це не просто війна. Це наша історична місія – перемогти одвічного ворога. Зараз ми на піку нашої сили та єдності. Тож, є шанс нарешті поставити крапку на імперських амбіціях РФ.

Читайте також: Відбувся справжній злам. Війна стала Європейською, - Олексій Резніков

4. Згідно закону чисельність Збройних сил 261 тисяча, з яких військових – 215 тисяч. Вони захищають 1800 кілометрів фронту і 42 мільйони людей. У воєнний час до цих 215 тисяч додаються мобілізовані особи. Згадайте ці цифри, коли будете писати пости і коментарі з питанням, чому вас мобілізовують, якщо ви не тримали ніколи зброю у руках. Військово-обліковим спеціальностям вчать від 5 до 15 днів. І сьогодні для оборони держави потрібні всі, кого мобілізовують.

5. Ця війна буде тривати певний час. Бо чим масштабніша ціль, тим більше зусиль і часу піде на її досягнення. Тому налаштуйтесь на шлях до перемоги. Припиніть хвилюватись і нервувати, почніть нормально спати і за можливості займайтесь фізичними вправами, бо для досягнення перемоги вам потрібні сили.

І насамкінець –  складіть список речей, які ви повинні зробити в першу чергу після перемоги.

Авторська колонка є відображенням суб’єктивної позиції автора. Редакція «Твого міста» не завжди поділяє думки, висловлені в колонках, та готова надати незгодним можливість аргументованої відповіді.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!