10 інструментів для Gmail, які полегшать ваше життя

17057 0
Gmail давно переріс рамки служби з доставки кореспонденції і сьогодні для багатьох є одночасно засобом комунікації, джерелом новин, планувальником. Однак на цьому спроби вдосконалення улюбленого сервісу не припиняються, і розробники пропонують нам все нові і нові рішення, які дозволяють використовувати Gmail зручніше, швидше і продуктивніше.

Огляд найкращих з них пропонує видання Lifehacker.

Todoist for Gmail

Цей інструмент перетворює вашу поштову скриньку в повноцінний список справ, який працює у зв’язці з системою управління задачами Todoist. 

Скачати.

FollowUp

Цей інструмент допоможе вам успішно розбиратися з вмістом своєї поштової скриньки і завжди підтримувати її в ідеальному стані. Для цього ви зможете ховати на певний час ті листи, які не вимагають від вас негайної уваги, а також встановлювати собі нагадування таким чином, щоб листи знову з'являлися в папці "вхідні" у потрібний момент.

Скачати

Bananatag

Bananatag for Gmail – це інструмент, який дозволяє відстежувати відправлені вами повідомлення електронної пошти, щоб переконатися, що вони досягли кореспондента і були прочитані. Завдяки цьому розширенню ви будете отримувати повідомлення, які сповістять вас про те, що користувач відкрив ваше повідомлення або переходить за посиланнями у вашому листі.

Скачати

SecureGmail

Цей інструмент шифрує текст листа таким чином, що навіть при зломі серверів Gmail ніхто не побачить у вашому повідомленні нічого, крім мішанини символів. Прочитати лист зможе тільки ваш адресат завдяки попередньо отриманого від вас паролю.

Скачати

CloudMagic

CloudMagic є по суті не просто ще одним розширенням для Gmail, а повноцінним поштовим клієнтом. Раніше він існував у вигляді мобільних програм для iOS і Android (огляд), а тепер доступний і в Google Chrome. За допомогою CloudMagic ви зможете об'єднати в одному інтерфейсі відразу кілька поштових акаунтів, отримувати миттєві повідомлення про нову кореспонденцію, шукати листи в будь-якому з підключених поштових скриньок і багато іншого.

Скачати

Boomerang

Розширення Boomerang допоможе вам відправляти листи за розкладом. Для цього вам слід вказати точний час відправки і спокійно займатися своїми справами – всі відмічені листи будуть автоматично відправлені саме у заданий вами термін. Крім цього, сервіс вміє нагадувати про важливі листи, які ви відклали на потім.

Скачати.

Rapportive

Це розширення призначене для отримання повної інформації про будь-яку людину, з якою ви спілкуєтеся. Після його установки в інтерфейсі Gmail з'явиться додаткова панель, на яку Rapportive підтягне дані про його акаунти в основних соціальних мережах і Skype. Крім цього, ви зможете навіть почитати останні твіти свого адресата і подивитися опубліковані ним фото.

Скачати.

Checker Plus for Gmail

Хоча всі посібники з підвищення продуктивності рекомендують якомога рідше перевіряти свою поштову скриньку, іноді бувають ситуації, що ви чекаєте важливого листа і повинні відповісти на нього максимально швидко. В цьому випадку зверніть увагу на розширення Checker Plus, яке дозволяє отримувати повідомлення про прихід нових листів і навіть відповідати на них, не відкриваючи основний інтерфейс поштового клієнта.

Скачати.

ActiveInbox

Цей інструмент перетворює Gmail в потужний комбайн, що складається з планувальника завдань, календаря і, власне, пошти. Він робить можливим розподіл листів в залежності від терміновості, присвоєння різних міток, нагадувань, додавання коментарів і безліч інших функцій. Одним словом, завдяки ActiveInbox ви зможете створити на основі своєї поштової скриньки повноцінну систему управління проектом, яка допоможе ніколи не забувати про важливі справи і події.

Скачати.   

WiseStamp

 

При спілкуванні електронною поштою важливе значення має кожна деталь, у тому числі і ваш підпис. Він повинен бути таким, що запам'ятовується, інформативним, ефектним. Саме такий підпис ви зможете створити за допомогою цього інструменту. Він вміє підтягувати з мережі ваш аватар, дані профілів з соціальних мереж, ваші координати і все те, що ви вважаєте за потрібне довести до відома свого співрозмовника.

Скачати.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!