15 світлофорів у Львові "озвучать" до кінця року

1760 0
Цього року у Львові пристроями звукового оповіщення облаштують ще 15 світлофорів.
Фото: aktivist.in.ua

Фото: aktivist.in.ua

Це світлофори за такими адресами: вул. Личаківська – вул. Голинського (АС–6), вул. Пасічна – вул. Медової Печери, вул. Пасічна, 98, вул. Сахарова – вул. кн. Ольги, вул. Кульпарківська (психіатрична лікарня), вул. Виговського – вул. Любінська, вул. Городоцька – вул. Збиральна (ТЦ "Метро"), вул. Зелена – пл. Петрушевича, вул. Зелена – вул. Дністерська, вул. Володимира Великого – вул. Тролейбусна, вул. Володимира Великого, 51, вул. Наукова – вул. Тролейбусна, вул. Наукова – вул. Симоненка, пр. Червоної Калини (к–тр ім. Довженка), пр. Червоної Калини (буд. 70, вул. Кос–Анатольського), повідомили у прес-службі Львівської міськради.

 «У Львові нараховується 126 світлофорних об’єктів на регульованих переходах. 6 з них не мають можливості бути облаштовані пристроями звукового оповіщення. Станом на сьогодні уже на 60 об’єктах встановлено такі пристрої для допомоги людям з вадами зору», - зазначили в управлінні інженерного господарства ЛМР.

Ще 15 світлофорів буде облаштовано такою системою до кінця 2014 року.

«Решту світлофорних об’єктів планується дооблаштувати уже у наступному році», - зазначили в управлінні  інженерного господарства ЛМР.

Роботи виконуватимуть за кошти міського бюджету. Облаштування 15 світлофорів коштуватиме місту приблизно 31 тис. грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!