24-й Форум видавців: хто зможе потрапити безкоштовно

3219 1
За 5 днів книжкового фестивалю можна буде відвідати понад 1000 культурних та освітніх заходів.
фото: bookforum.ua

фото: bookforum.ua

З 13-го по 17-те вересня у львівському Палаці Мистецтв та у понад 40 локаціях міста відбудеться 24-й «Форум видавців у Львові: точка творення». Для певних категорій осіб вхід буде безкоштовним. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

14-го та 15-го вересня за попередньою реєстрацією безкоштовно потрапити на Форум видавців зможуть працівники шкіл, університетів, музеїв та театрів. На стійці реєстрації потрібно обов’язково показати підтвердження місця праці.

Також у ці дні вільним вхід буде для організованих груп студентів, які складаються з 10-ти і більше осіб. Діти до 16-ти років отримають безкоштовний квиток лише на один день, зареєструвавшись на місці.   

Читайте також: 24-й форум видавців у Львові: чим дивуватиме книжковий фестиваль цьогоріч

Письменники, перекладачі та ілюстратори, які не беруть участі у книжковому ярмарку, можуть отримати безкоштовний 4-денний квиток. На стійці реєстрації потрібно показати роздрукований електронний квиток.

Безкоштовно зможуть відвідати книжковий ярмарок пільговики: пенсіонери, воїни АТО, особи з інвалідністю, багатодітні родини та переселенці за попередньою реєстрацією і з наявністю посвідчення.

Безкоштовні квитки можна отримати, зареєструвавшись на офіційному сайті Форуму видавців.


Читайте також:
6 Вересня, 2017 18:42
Yuriy При реєстрації видає
"Потрібен дозвіл
Цю форму можуть переглядати лише користувачі з організації, до якої належить її власник."
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!