256 грн зі Львова до Києва. Усе про лоукост тарифи від МАУ

8558 0
12-го травня МАУ оголосили про введення лоукост тарифів на своїх внутрішніх і міжнародних рейсах середньої протяжності.
http://ua.112.ua

http://ua.112.ua

На сайті avianews.com опубліковано інформацію про нові бюджетні тарифи від МАУ.

Маршрути

Нові лоукост тарифи МАУ доступні на всі внутрішні рейси авіакомпанії, а також на рейси середньої дальності в Європу, на Близький Схід і в Азію.

Залежно від дальності польоту напрямки поділені на чотири зони:

зона 1

Україна (внутрішні рейси)

зона 2

Латвія, Литва, Польща, Туреччина, Німеччина, Фінляндія, Швеція, Грузія Угорщина, Вірменія, Чехія, Австрія

зона 3

Швейцарія, Бельгія, Італія (усі міста польотів), Греція, Кіпр, Нідерланди, Великобританія, Білорусь, Молдова

зона 4

Казахстан, ОАЕ, Ізраїль, Іспанія, Франція, Іран, Йорданія, Азербайджан

 

Читайте також: В Україні ввели плату за бронювання авіаквитків через агентства

Строки бронювання і ціни

Лоукост тариф діє при бронюванні не менше ніж за 6 місяців до вильоту. Найбільш низька ціна доступна при бронюванні не менше ніж за 10 місяців до вильоту.

маршрутна зона

Ціна при бронюванні за 10 місяців

Ціна при бронюванні за 8 місяців

Ціна при бронюванні за 6 місяців

зона 1

від $ 9

від $ 19

від $ 29

зона 2

від $ 21

від $ 29

від $ 49

зона 3

від $ 31

від $ 39

від $ 59

зона 4

від $ 41

від $ 49

від $ 69

При вильоті з України застосовується ціна в гривні за курсом НБУ на день покупки.

Переглянути вартість і купити лоукост квитки можна тільки на сайті МАУ .

Принцип бронювання

Класичні авіакомпанії застосовують принцип ціноутворення, згідно з яким два окремо куплених квитка туди і назад зазвичай коштують дорожче в порівнянні з єдиним квитком туди-назад.

Ціноутворення за тарифом лоукост МАУ робить з розрахунку польотів в одну сторону. Це означає, що якщо купувати квитки туди і назад окремо, вони будуть коштувати як єдиний квиток туди-назад.

Обмеження

Тариф лоукост не поширюється на перельоти зі стикуванням. Якщо Ви хочете летіти, наприклад, з Одеси через Київ в Амстердам, вам доведеться купити два окремих квитки: Одеса-Київ і Київ-Амстердам.

Лоукост квитки МАУ не підлягають обміну, поверненню і іншим змінам навіть зі сплатою штрафу. Всього на рік авіакомпанія планує продавати близько 500 тис. квитків за тарифом лоу-кост.

Перевозити безкоштовно можна тільки один предмет ручної поклажі з габаритами до 55х40х20 см і вагою до 7 кг, а також особисту річ, наприклад, дамську сумочку або ноутбук. Для власників Panorama Club Classic / Premium діє збільшена норма ручної поклажі – 12 кг замість 7 кг. Багаж можна докупити окремо за стандартними тарифами.

Харчування за тарифом лоукост не надається. У польоті безкоштовно пасажирам надається тільки вода. На міжнародних рейсах харчування й напої можна купити на борту або ж замовити заздалегідь за окрему плату.

Panorama Club

Пасажири по квитках лоукост не зможуть заробляти милі в програмі лояльності МАУ Panorama Club. Також не будуть зараховуватися польотні сегменти, які необхідні для підвищення рівня статусу карти.

Тариф лоукост не передбачає можливості використання миль для підвищення класу обслуговування з економічного на бізнес або ж для отримання знижки на покупку квитка.

Безкоштовні опції

На даний момент пасажири за тарифом лоу-кост зможуть реєструватися на рейси МАУ в аеропорту безкоштовно. В процесі онлайн-реєстрації, яка починається за 48 годин до вильоту, пасажири можуть безкоштовно вибрати місце в літаку.

Фото: avianews.com

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!