Політична реклама

До кінця року у Львові мають замінити 53 автобуси на великі

1778 1
Відповідно до договорів перевізники Львова мали б оновити рухомий склад до кінця року ще у загальній кількості 53 автобуси. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Великі автобуси вже їздять  - 22 одиниці - маршрути №18, 12 одиниць – маршрут №46, 6 одиниць – маршрут №10, 12 одиниць – маршрут №16, доукомплектовано додатковими автобусами маршрути №4А, 3А в загальній кількості 10 одиниць, - зазначили в міському управлінні транспорту та зв’язку.

До кінця року перевізники планують оновити рухомий склад великими автобусами у загальній кількості ще 53 одиниці.

Відтак, на 1 січня 2013 року загальна пасажиромісткість маршрутної мережі Львова збільшиться завдяки оновленню автобусами з великою пасажиромісткістю.

Джерело: ZAXID.NET


Читайте також:
4 Жовтня, 2012 15:48
ігор Коли нарешті пустять великі автобуси по маршруту №131, неможливо їздити на роботу зранку і після роботи ці ГАЗЕЛЬКИ вже задовбали!!!!!???
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!