Актори у Львові зібрали для української армії понад 5 тис. грн

2381 0
Цими вихідними під час «Ночі у Львові» та мистецького проекту «Повернись живим» львівські автори зібрали для українських військових понад 5 тисяч гривень. Збір коштів проходив під час показу поетичної композиції з фрагментами вистави «Марія Стюарт» та під час нічного літературного театралізованого дійства у львівському трамваї під назвою «Останній трамвай».
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

 Про це tvoemisto.tv повідомила режисер постановки Олеся Галканова.

Метою мистецького проекту «Повернись живим» був збір коштів для українських військових. «Ми не очікували такої кількості відвідувачів, адже для роботи артистам залишилась досить малий майданчик, однак пройшло все на одному диханні», – розповіла начальник відділу маркетингу ЛКП «Львівелектротранс» Ольга Бачинська. Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради.

Зі слів організаторів, проект був натхненний дуже сміливими та неординарними людьми, які протягом останніх кількох місяців збирають кошти для 80-ї та 95-ї аеромобільних бригад, що знаходяться в гарячих точках нашої держави. Міжнародний благодійний фонд «Україно я за тебе!» та ініціативна група «Повернись живим» на чолі з Віталієм Дейнегою. 

«Ми отримали новий досвід роботи з публікою в своєрідних екстремальних умовах – у трамваї. Мене приємно вразила велика кількість глядачів, які буквально жили одним життям разом з артистами: тут і зараз. Хочеться розвивати дану ідею», – сказала Олеся Галканова. 

Завершився мистецький проект виставою "Марія Стюарт" (режисер О. Галканова) на камерній сцені Національного театру імені Марії Заньковецької". Зібрані кошти передадуть у Міжнародний благодійний фонд «Україно, я за тебе!».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!