Американський комп’ютерний виробник Intel зупинив діяльність в росії

1631 0
У компанії зазначили, що негайно призупиняють всі бізнес-операції в рф.
Фото: wikipedia.org

Фото: wikipedia.org

Американська компанія, розробник та виробник електронних пристроїв та комп'ютерних компонентів Intel зупинила співпрацю з рф. Про це йдеться на сайті компанії.

Читайте також: Anonymous оприлюднила дані 120 тисяч військових рф, які вторглися в Україну

«Intel продовжує приєднуватися до світової спільноти, засуджуючи війну Росії проти України та закликаючи до швидкого повернення до миру. Ми негайно призупинили всі бізнес-операції в росії. Це пов’язано з нашим попереднім рішенням призупинити всі поставки клієнтам у росії та білорусі», – зазначається у повідомленні компанії.

Компанія обіцяє підтримати всіх своїх співробітників у цій ситуації, включаючи 1200 співробітників у Росії.

«Наші думки з усіма, хто постраждав від цієї війни, особливо з народом України та навколишніх країн та з усіма тими, хто по всьому світу з родиною, друзями та близькими в регіоні», – зазначають у компанії.

Нагадаємо, що торгова мережа «Ашан» ізолює російський офіс – інвестиції та постачання припиняють. Магазини в росії вже зараз збиткові, а ці санкції призведуть до катастрофічного падіння товарообігу і сплати податків та високої вірогідності банкрутства.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!