Шахістку Анну Музичук обрали найкращою спортсменкою місяця на Львівщині

2270 0
Сьогодні, 7-го лютого, відділення Національного олімпійського комітету у Львівській області провело традиційну церемонію нагородження найкращого спортсмена і тренера місяця Львівщини.
Фото: Facebook

Фото: Facebook

За підсумками грудня 2016-го року нагороду і грошову премію від голови обласного відділення НОК Юрія Турянського отримала шахістка Анна Музичук і її наставники та батьки – Наталія і Олег Музичуки.

«Анна Музичук, яка на світовій першості у м. Доха (Катар) здобула відразу два титули чемпіонки планети, не мала конкурентів при виборі найкращого спортсмена Львівщини у грудні 2016-го року», – повідомили у прес-службі львівського відділення НОКу.

Читайте також: Люди Твого міста: Марія Музичук про шахи і любов до Львова 

Також голова відділення НОК у Львівській області нагородив тренерів видатної шахістки – заслужених тренерів України Наталію і Олега Музичуків. «Хочу подякувати за отримані відзнаки. Нам дуже приємно, що у відділенні НОК Львівщини пишаються нашими досягненнями. Це допоможе плідно готуватися до наступних змагань», – сказала після церемонії нагородження Анна Музичук.

Відзначимо, що в актуальному всесвітньому рейтингу шахісток Анна Музичук посідає перше місце у номінації «рапід», також очолює рейтинг у блискавичних шахах. У класичних шахах Анна є третьою у світовому рейтингу, а її сестра Марія – шостою.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!