Антон Пузиревський звільнився з поліції

3017 0
Екс-начальник Патрульної поліції Львова не погодився очолити поліцію в Тернополі та звільнився за власним бажанням, повідомляє «Львівський портал».
фото: dailylviv.com

фото: dailylviv.com

«Я вирішив написати рапорт за власним бажанням», – сказав екс-очільник львівської поліції.

Обидва заступники Пузиревського також потрапили під планову ротацію, щоправда вони тепер обійматимуть значно нижчі посади.

«Максим Підболячний зараз перебуває у відпустці, тому поки нічого не змінилось. Як тільки він вийде з відпустки, тоді вже буде прийматися рішення щодо посади, яку йому запропонують. Юрій Качмар переходить на командира батальйону у Львові», – прокоментував Антон Пузиревський.

Читайте також:Львівську поліцію очолив Антон Пузиревський. 4 факти про нового керівника

За інформацією деяких львівських активістів, для Максима Підболячного, котрий займав посаду заступника начальника Львівському патрульної поліції, начальника відділу моніторингу, готують місце рядового інспектора у місті Рівне.

Як повідомлялося, шостого червня відбулася заміна керівництва патрульної поліції Львова. На місце А.Пузиревського призначили начальника патрульної служби Запоріжжя Романа Пилипенка.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!