Артилеристи 45-ї бригади зі Львівщини показали, як зупинили прорив окупантів на Харківщині

3334 0
Окупантів знищили у результаті вдалого корегування з повітря.
Фото: скірншот відео

Фото: скірншот відео

Воїни 45-ї окремої артилерійської бригади Збройних Сил України зупинили прорив російських військ у Харківській області, прицільно знищивши кілька одиниць ворожої техніки та особовий склад. Про це повідомили на сторінці бригади у Facebook.

Читайте також: Білорусь перевіряє бойову готовність своїх сил спецоперацій, – Генштаб

«На просторах Харківщини аеророзвідкою зафіксовано висування значної кількості ворожої техніки та особового складу з метою наступу на наші позиції. Внаслідок вдалого корегування вогню з повітря техніку рашистів знищено. Прорив зупинений! 62-й дивізіон 45 оабр – ми працюємо для Вас!», – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що 45-та окрема артилерійська бригада – підрозділ Ракетних військ та артилерії Сухопутних військ Збройних сил України. Створений у 2014 р. у складі корпусу резерву. Місце тимчасового базування – Яворів Львівської області.

З початком повномасштабної збройної агресії РФ 45 ОАБр приступила до виконання бойових завдань за призначенням в зоні активних бойових дій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!