Артисти Львівської опери обурені великою кількістю повісток

2448 1
Артисти Львівського театру опери та балету імені Соломії Крушельницької оприлюднили звернення до української влади. У ньому вони обурюються великою кількістю повісток для мобілізації, які переважно адресуються артистичному складу театру.
фото: uk.wikipedia.org, dozor.kharkov.ua

фото: uk.wikipedia.org, dozor.kharkov.ua

Як зазначається у зверненні, у Львівську оперу прийшло близько 35 повісток у Збройні сили України.
Серед запрошених на службу є артисти оркестру, хору, провідні солісти опери та провідні солісти балету, заслужені артисти та народний артист України.

«Для нас - артистів театру є дещо незрозумілим такий масовий (для нашого театру) забір високодосвідчених кадрів!
Ми наголошуємо на тому що для нашого театру така повальна мобілізація призведе до того що з афіші зникнуть певні найменування вистав,та може взагалі зірвати роботу театру!» - вважають у театрі.

У театрі наголошують, що підготовка оркестрантів, солістів опери та солістів балету займає від 12 до 16 років у навчальних закладах, а також багато років роботи в театрі.

«Наприклад в балет театру повістки прийшли відразу чотирьом провідним танцюристам з семи (серед яких народний артист України), а по всій Україні виконавців такого рівня зо два десятки», - написано у звернені.

Також працівники театру поцікавились, скільки синів депутатів Верховної ради та чиновників призвали до ЗСУ.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
18 Травня, 2015 12:08
правда! ВДРЮЧІТЬ ПОВІСТКУ СЦИКЛИВОМУ КУЛЯВЛОБУ ЯЙЦЕНЮКУ-ВОРУ ІНДЕКСАЦІЙНОМУ,НЕХАЙ ЗДІЙСНИТЬ ПРАКТИЧНО СВОЮ КУЛЯВЛОБНУ ЗАЯВУ,ЩОБ НЕОБКРАДАВ НАРОД УКРАЇНИ ВОРОВИТИМ НЕПРОВЕДЕННЯМ ІДЕКСАЦІЙ ЗАРПЛАТ ТА ПЕНСІЙ БРЕХЛИВО-ВИГІДНО СПИСУЮЧИ СВОЄ ВОРОВСТВО З ПОДЄЛБНИКАМ-ВОРАМИ ПРИ ВЛАДІ, У НАРОДУ, НА БРАТОВБИВЧЮ"ВІЙНУ"ОЛІГАРХНОГО ПЄРЄДЄЛУ, ЯКУ ПРАКТИЧНО ШЛЯХОМ МИРНИХ ПЕРЕГОВОРІВ І ВЗАЄМНОГО ПОРОЗУМІННЯ ТА РОЗКУРКУЛЕННЯ ВОРЮГ-ОЛІГАРХІВ (злочинно прихватизувавших все народно-державне майно за мізерні копійки обкрадаючи народ)і З ПОСАДКОЮ НА НАРИ ЗА ВОРОВСТВО ПО ЗАСЛУГАМ(яких є маленька паразитуючо-воруючя купка проти великої пограбованної масси народу) ПОВЕРНУТИ ВЛАДУ В НАРОДНІ РУКИ,ЩОБ ПРАВИЛА ДІЙСНО НАРОДНА ВЛАДА, А НЕ КАПІТАЛІСТИЧНІ ВОРИ-ОЛІГАРХИ І ТОДІ БУДЕ ВСЕ ДОБРЕ ДЛЯ НАРОДУ БЕЗ ПАРАЗИТУЮЧО-ВОРУЮЧИХ НОВОВИЯВЛЕННИХ ПАРАЗИТНО-УЗЕКОНЕНИХ ВОРІВ-КАПІТАЛІСТІВ!!! Тепер до влади практично неможливо бідному пограбованному народу злочинцями при владі без накраденного мілліонного капіталу в народу прийти навіть у верховну раду, некажучи навіть про великі посади при владі захоплені ворами-капіталістами! Бідний і пограбованний народ практично усунено від народної влади і обидлячено ворами-капіталістами при владі,і це прикро,що простих людей мають за ніщщо!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!