Bees Airline змушена перегнати всі літаки за кордон

1761 0
Ці вимоги є тимчасовими та вимушеними. Літаки повернуть за умови деескалації ситуації.
Фото: Міжнародний аеропорт «Львів»

Фото: Міжнародний аеропорт «Львів»

Лізингові компанії Bees Airline вимагають перебазування всіх літаків за межі України. Так, 14 лютого перегнали один літак до м. Монпельє (Франція) та сьогодні-завтра повинні перегнати решту літаків. Про це повідомили у пресслужбі Bees Airline.

«Останніми днями авіакомпанія доклала максимум зусиль для того, щоб вчасно за розкладом виконати всі заплановані рейси та доставити своїх пасажирів до міст призначень. Незважаючи на продовження дії страхових полісів на повітряні судна, виділення коштів з резервного фонду державного бюджету та відсутність заборони від Державної авіаційної служби України й іноземних авіаційних влад, власники літаків лізингові компанії вимагають перебазування всіх літаків за межі України», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Ще дві країни дозволили в'їзд туристам, вакцинованих Coronavac

За інформацією від лізингодавця, ці вимоги є тимчасовими та вимушеними. Літаки повернуть за умови деескалації ситуації, пов’язаної з військовими ризиками. А до пасажирів звертаються із проханням поставитися до можливих затримок та змін у розкладі рейсів з розумінням. У разі, якщо розклад не влаштовує пасажира, авіакомпанія готова запропонувати зміну дати вильоту без додаткових сплат.

Для довідки

Bees Airline – новий український лоукост-авіаперевізник. Він базується в аеропорту Жуляни ім. Сікорського в Києві. Авіакомпанію заснували у 2019 року. 18 березня 2021 відбувся перший політ із Києва до Єгипту. Її керівником є Євген Хайнацький, який раніше керував авіакомпанією SkyUp.

Парк літаків авіакомпанії складається з 4 літаків Boeing 737-800 Next Generation. Bees Airline планує збільшити розмір флоту до 6 літаків у 2022 році. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!