На правах реклами

«Безпечність та ефективність». Омолодження шкіри за допомогою плазмотерапії Endoret

1299 0
Дозволяє усунути дрібні зморшки, підтягнути та надати шкірі внутрішнього сяйва.
Фото: pixabay

Фото: pixabay

Омолодження – один із найпопулярніших запитів серед сучасних жінок. Стрес, шкідливі чинники навколишнього середовища, неправильне харчування призводять до швидкого старіння шкіри. Але не всі готові лягати під ніж хірурга.Що ж робити, якщо звичайні креми вже не допомагають?

Усе більш популярною стає процедура біоліфтингу Endoret – https://anacosmo.ua/bioomolozheniye/plazmoterapiya-endoret/. Цю та інші сучасні процедури з омолодження шкіри не хірургічним способом можна пройти у відомій клініці Anacosma.

Особливості плазмотерапії

Під час цієї процедури у шкіру обличчя невеликими порціями вводиться попередньо очищена власна плазма крові пацієнтки. Ін’єкції можуть робитися в зону обличчя, декольте, шиї, волосся. Це щось на зразок класичного плазмоліфтингу, проте з більш тривалим і помітним ефектом омолодження.

Запорукою такого ефекту є те, що з плазми крові виділяється у 2,5 рази більше власних факторів росту, які безпосередньо впливають на стан шкіри. Адже саме вони значно збільшують вироблення колагену, роблячи шкіру пружною, осяйною та молодою.

До переваг плазмотерапії Endoret можна віднести:

  • цілковиту безпечність і відсутність алергічних реакцій, адже застосовується абсолютно сумісний з організмом матеріал;
  • сертифікацію Євросоюзу (СЄ – Європейський сертифікат якості BTI Biotechnology Institute (Spain) від 20.03.2015) та США (FDA – Управління із санітарного нагляду за якістю харчових продуктів та медикаментів), України – UA.TR.116;
  • швидкість проведення процедури – за вісім хвилин лікар готує пацієнтку до процедури, сама ж плазмотерапія триває не більше 20 хвилин;
  • ефективність методу – повне усунення дрібних зморшок, підтягнення та надання шкірі внутрішнього сяйва.

Для плазмотерапії береться власна кров пацієнтки, після чого вона розподіляється на фракції. До пробірки з необхідною фракцією вводиться запатентована сироватка, що створює сприятливі умови для зберігання та збільшення факторів росту. У такий спосіб ефективність плазмоліфтингу зростає в декілька разів.

Важливо повністю очистити плазму крові від еритроцитів і лейкоцитів. Адже наявність у ній лейкоцитів може спричинити запалення у місці введення, яке минатиме протягом тижня. А у випадку правильно очищеної плазми місць ін’єкцій не буде видно вже за годину.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!