Біля Стрийського парку збудують житловий квартал із підземним паркінгом

5756 0
Висота забудови не перевищуватиме 9 поверхів.
Візуалізація ЛМР

Візуалізація ЛМР

На вулиці Карманського, 7А збудують два багатоквартирні будинки з підземним паркінгом та громадськими приміщеннями. Відповідні містобудівні умови та обмеження затвердили на засіданні виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 29 грудня.

Читайте також: У Львові погодили реконструкцію Фабрики Повидла. Візуалізація

Висота першого будинку становитиме 24 м, другого – 34. Земельні ділянки призначені для будівництва малоповерхівок (4-9 поверхів).

ТзОВ «Гіацинт-Люкс», згідно з даними системи Youcontrol, зареєстроване за адресою будівництва. Кінцевими бенефіціарними власниками фірми є Віра Дідулка, Тарас Квасниця та Валерій Овчарук. За інформацією газети «Ратуша», ТзОВ «Гіацинт-Люкс» у 2015 році розробила детальний план території у районі забудови на Карманського, згідно з яким тут мала пролягати хордова магістраль із тунелями, що передбачена генпланом.

Вікторія Ейсмунт

Візуалізація ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!