BlaBlaCar дозволить возити на задньому сидінні лише одну людину

1984 0
Пасажирів і водіїв закликають виконувати рекомендації з епідемічної безпеки, а також не їздити в разі виявлення симптомів хвороби.
Фото: travelest

Фото: travelest

Сервіс перевещзень BlaBlaCar дозволить водіям брати лише одного пасажира, який має сидіти на задньому сидінні. Про це повідомляє прес-служба компанії.

«Щоб дотримуватися соціального дистанціювання в автомобілі, водії можуть взяти тільки одного пасажира, який буде сидіти на задньому сидінні», – йдеться у повідомлені.

Також у компанії зазначили, що з відновленням автобусного сполучення можна купити квитки й на автобусні поїздки на BlaBlaCar і Busfor. Водночас квитки не можна купити в областях, де карантин не послаблювали, зокрема у Львівській.

Пасажирів і водіїв закликають виконувати рекомендації з епідемічної безпеки, а також не їздити в разі виявлення симптомів хвороби.

Читайте також: Сервіс BlaBlaCar стає платним для пасажирів

Нагадаємо, що з 18 березня українська платформа карпулінгового сервісу BlaBlaCar тимчасово призупинила усі внутрішні і міжнародні автобусні маршрути, у тому числі – на платформі Busfor, яку торік придбав BlaBlaCar.

BlaBlaCar – найбільший у світі міжнародний онлайн-сервіс для пошуку автомобільних попутників. Його заснували у 2006 році. Здебільшого він працює для міжміських подорожей.

 

ТЕГИ: Blablacar

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!