Близько 6 тисяч львів’ян хочуть служити у новій поліції. Набір триває

3619 0
У Львові триває перший етап конкурсного набору на посади у Мою нову поліцію. До 13 травня у палаці Потоцьких бажаючі служити у патрульній поліції заповнюють анкети. Про це інформує ГУМВС України у Львівській області.
фото: ukrafoto.com; mynizhyn.com; theinsider.ua

фото: ukrafoto.com; mynizhyn.com; theinsider.ua

«Від моменту оголошення конкурсу анкети вже заповнили більше шести тисяч осіб. Понад 70 відсотків з них – хлопці. Більшість – з вищою освітою. Всі мотивовані, мають бажання захищати закон та допомагати людям», - повідомив Сергій Зюбаненко.

Нагадаємо, конкурсний набір громадян на навчання у нову патрульну службу Львова триває до 13 травня 2015 року. Усі бажаючі віком від 21 до 35 років можуть заповнити електронну анкету на сайті МВС або за адресою: м.Львів,вул.Коперніка, 15 (палац Потоцьких) у робочі дні з 09.00 до 18.00. Бажаючі заповнити анкету повинні мати з собою паспорт громадянина України, посвідчення водія та ідентифікаційний код.

Телефон гарячої лінії: (032) 258-62-22.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!