Політична реклама

Частина Львова не матиме гарячої води

1202 0
У вересні гаряча вода "зникне" у двох житлових мікрорайонах Львова. З 10 вересня, як повідомляє прес-служба міськради Львова, заплановано другий етап повторних гідравлічних випробувань – у Рясне-1 та на Левандівці.

Нагадаємо, що повторні гідравлічні випробування у Залізничному районі Львова розпочались 13 серпня. Сьогодні завершився перший етап гідравлічних випробувань, які проводило ЛКП "Залізничнетеплоенерго".На час проведення випробувань було тимчасово припинено подачу гарячої води в 224 житлові будинки (ЛКП – 159, ЖБК і ОСББ – 54 і відомчі будинки – 11).

З 18 серпня було відновлено подачу гарячої води в будинки на вул. Патона, Караджича та частині вул. Виговського. Вчора гарячу воду отримали мешканці вул. С. Петлюри та Кульчицької.

 

ТЕГИ: вода

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!