Через пандемію львівський півмарафон відбудеться в онлайн-форматі

1915 0
Онлайн-забіги — це забіги, які дозволяють брати участь в них дистанційно, біжучи у будь-якому місті та будь-яким маршрутом.

Ювілейний Львівський півмарафон 5th MOLOKIYA LVIV HALF MARATHON у 2020 році відбудеться онлайн через пандемію коронавірусу. Про це повідомила компанія-організатор Run Ukraine, передає пресслужба ЛМР.

Очікували, що в ньому візьмуть участь близько 4500 бігунів-любителів та професіоналів з України та з-за кордону.

«Майже неможливо спрогнозувати, чи вдасться провести бодай один біговий захід офлайн. Є ризик того, що їх доведеться скасовувати в останній момент: за тиждень чи навіть за добу, як це було з півмарафоном у Парижі. Ми можемо змиритися і сидіти вдома, аж доки пандемія не завершиться. Але хіба це у стилі бігунів? Ми знаємо, що таке долати межі можливого. Ми не вміємо рівно сидіти на місці та миритися з обставинами. Тому Ліга не скасовується. Ліга буде онлайн», — зазначив Дмитро Черніцький, генеральний менеджер Run Ukraine.

Бігові заходи у форматі онлайн набули популярності під час карантину через заборону проведення масових заходів. Онлайн-забіги — це забіги, які дозволяють брати участь в них дистанційно, біжучи у будь-якому місті та будь-яким маршрутом. Таким чином витримується соціальна дистанція, а отже, вони є безпечними та не порушують умов карантину.

Для участі у такому заході потрібен лише телефон або GPS-пристрій, який фіксуватиме подолану дистанцію. Подолавши її, бігун здобуває медаль фінішера — так само, як і на звичайному забігу.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!