Через порушення карантину у Львові закрили ще два заклади

6087 0
Загалом обстежили 591 об`єкт.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

Через порушення умов карантину у Львові закриють два заклади. Про це повідомили у департаменті ЖКГ Львівської міськради.

Йдеться про заклади на вулиці Дорошенка та Науковій, 112. Загалом обстежили 591 об`єкт.

«Протоколи можуть виписувати з різних причин: якщо немає дезінфектора, масок, рукавичок тощо. Все Якщо засоби індивідуального захисту відсутні при перевірці, то заклад отримує попередження, і йому дають день, аби усунути недоліки. Далі – складається протокол, що передбачає штрафні санкції. Якщо ж люди не реагують і не дотримуються заходів безпеки, то ми закриваємо об'єкт», – зазначила заступниця міського голови з питань ЖКГ Ірина Маруняк.

Читайте також: Чи є місця для хворих на коронавірус у лікарнях Львова

Нагадаємо, карантин у Львові триватиме щонайменше до 19 червня. Натомість раніше дозволили відкрити магазини, салони краси, літні майданчики ресторанів, а також дозволили відвідувати парки та сквери. Через порушення карантину у Львові загалом закрили п’ять закладів.

На початку червня Львів вийшов на шведський варіант м’якого карантину без жорстких методів, щоби сформувати колективний імунітет від коронавірусу. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!