Черги на кордоні з Польщею поступово зменшуються

2432 0
Загалом за добу на пунктах пропуску Львівської області оформили на виїзд майже 50 тисяч людей.
фото: shoppingpl.com

фото: shoppingpl.com

Черги на західному кордоні поступово зменшуються. Так, на пункті пропуску Шегині вона починається з Мостиськ, а загалом у ній – близько 1800 автомобілів. Про це повідомив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

За його словами, на пункті Краковець проїзд через кордон кращий. Біля воріт пішого переходу скупчень людей на помітно. Черга з авто простягається на 7 кілометрів. Щодо пропуску Рава-Руська, то біля воріт пішого переходу черга становить 70-100 людей та 10-кілометрова черга з авто.

Читайте також: У Львові та області розселили вже 38 тисяч переселенців

Загалом за добу на пунктах пропуску Львівської області оформили на виїзд майже 50 тисяч осіб, а від початку війни – понад 200 тисяч. У Львівській ОДА також закликали тих людей,  які їдуть власним транспортом, робити зупинку у Львові, щоб не створювати скупчень.

Нагадаємо, що Львівщина відкриває на кордоні з Польщею додаткові піші переходи. Щоб пришвидшити матерям, дітям та людям старшого віку перетин кордону, організовують додаткові піші переходи на пунктах пропуску «Нижанковичі – Мальховіце» та «Варяж-Усьмеж». До Нижанковичів людей довозитиме транспорт. Окрім цього, на Львівщину вже прибуло понад 30 тисяч переселенців та майже 100 тисяч мешканців виїхали до Польщі. Детальніше читайте за посиланням.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!