Тепло до +11 та дощі. Чого чекати львів’янам від погоди цього тижня

3218 0
Синоптики прогнозують у Львові значне потепління, а максимальна температура повітря становитиме +11 градусів.
Фото: thelviv

Фото: thelviv

Сьогодні, 26 березня, у Львові максимальна температура повітря становитиме +9 у другій половині дня. Вночі очікують зниження до -4. Протягом дня буде сонячно та без опадів, йдеться на сайті sinoptik.ua

Завтра, 27 березня, температура повітря вдень становитиме максимум +7 градусів. Вночі знизиться максимум до -3. Упродовж дня буде хмарно, можливий невеликий дощ. 

Читайте також: Майже плюс. Коли до Львова прийде потепління

У середу, 28 березня, буде хмарно із дощем, стовпчик термометра підніметься до максимальної позначки +5 градусів, вночі опуститься до 0. 

У четвер, 29 березня, очікують потепління до +9 вдень та +1 вночі. Втім увесь день львівське небо буде затягнуте хмарами, можливий невеликий дощ. 

У п’ятницю, 30 березня, синоптики передбачають, що температура повітря повністю перейде в плюс і вдень становитиме +8 градусів, а вночі до — +3. Протягом дня буде ясно, надвечір можливий невеликий дощ. 

Читайте також: Як і чим прибирають Львів від снігу

На вихідні, 31 березня та 1 квітня, синоптики прогнозують значне потепління із максимальною температурою повітря +11 градусів тепла. Мінімальна температура становитиме +4 градуси. Однак у суботу та неділю можлива хмарність та невеликий дощ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!