ДАБІ скасувала містобудівні умови для будівництва багатоповерхівки у Львові

2632 0
Фахівці інспекції виявили низку порушень під час видачі дозвільних документів.
ФОТО: PROJETO-A.COM

ФОТО: PROJETO-A.COM

Департамент Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області скасував дію містобудівних умов і обмежень під будівництво багатоквартирного житлового будинку на вул. Б. Хмельницького, 76 у м. Львові.

Під час позапланової перевірки департаменту містобудування Львівської міської ради встановлено, що замовнику будівництва, ТзОВ «Сервісцентробуд», видали містобудівні умови та обмеження з порушеннями генерального плану м. Львова та Порядку надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки.

Читайте також: У Львові скасували містобудівні умови щодо скандального будівництва

Крім того, відповідні містобудівні умови і обмеження видані без повного пакету документів, з порушенням терміну видачі та з недотриманням встановленої форми – відсутня графічна частина.

За результатами контрольно-інспекційних заходів прийнято рішення скасувати дію містобудівних умов та обмежень під будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення, автостоянками та офісного центру на вул. Б. Хмельницького, 76 зі знесенням існуючих нежитлових будівель.

Згідно з даними сайту новобудов ЛУН.ua, йдеться про житловий комплекс «Львівський дворик», який заплановано здати у третьому кварталі 2018 року. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!