DayLook у Львові

3900 0
Tvoemisto.tv продовжує слідкувати за тим, як одягаються люди, що ходять вулицями твого міста. Що надихає їх вранці обирати той чи інший одяг, чи створює він настрій на день? Про це читайте у проекті DayLook у Львові.

ЗОРЯНА, 23 роки. Студентка з Хмельниччини, навчається у Львові.

"Найбільше я люблю американське преппі (стиль одягу, що походить від шкільної форми, – ред.): RalphLauren, Lacoste, TommyHilfiger. Постійно волокла все це зі Штатів. Просила друзів, які теж виїжджали за межі рідної...

А вдома у мене є улюблений модний дім "Зозулька" (назва мамина), до якого входить аж три людини: мама (головний спонсор та критик), Юля (неймовірно працьовита кравчиня) ну і моя скромна персона в якості генератора ідей. Але мас-маркет я теж не оминаю, всілякі House, H&M, River Island etc.

Як поєдную? Хм... Синій + синій+ синій і ще трішки синього ;))) тартан і класичні сорочки – в універ, старі джинси і кеди – на зйомки, зелену футболку і гарний настрій - на Форум видавців 2014. Read, Eat, Travel =)"

Читайте про попередню героїню нашої рубрики DayLook – 54-річну львів'янку, яка любить яскраві кольори і речі українських виробників.  

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!