DayLook у Львові

5322 0
Tvoemisto.tv продовжує слідкувати за тим, як одягаються люди, що ходять вулицями твого міста. Що надихає їх вранці обирати той чи інший одяг, чи створює він настрій на день? Про це читайте у проекті DayLook у Львові.

АДРІАНА ГАЙДУК, ЛІКАР, ВИКЛАДАЧ В МЕДИЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ

«Я не ходжу до жодних особливих магазинів, і, звичайно, дуже люблю коли є можливість купити щось дешевше.

Що я вдягну – залежить від настрою, пори року, взагалі від загальної ситуації... Якщо буває депресія, взагалі все одно, що вдягати. А інколи для того, щоб собі активно покращити настрій, можна відкрити шафу, знайти якусь стару річ, і вдягнути її шиворіт-навиворіт чи задом наперед, і воно дуже добре виглядає, і настрій покращується.

Я вчора купила собі брошку, то сьогодні підбирала собі одяг до біжутерії. Хоча зазвичай буває навпаки ;)

Я не обираю кольори за порою року. Можу, наприклад, в чорному ходити літом. Я більше звертаю увагу на фактури тканини, я люблю натуральні тканини, не люблю синтетики. Кольори можуть бути зовсім різні, але я не люблю занадто яскравих – якісь там рожеві чи хімічно-зелені,  а решта – це залежить від настрою і часу.

Звечора я точно не готую одяг. Єдине, можу подумати звечора, що треба вдягнути «щось таке». Або якщо мені колежанки з роботи згадають: «а в тебе така класна штучка є, ти її давно не носила», то я собі можу щось таке обрати ще з вечора.

Зранку витрачаю хвилин десять на те, щоб вдягнутися».

Про попереднього героя, якому мама в’яже светри, шарфи і шкарпетки – читайте тут 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!