Де на Львівщині наступного року ремонтуватимуть дороги: перелік

2180 0
У 2016 році у бюджет Львівської області надійде близько мільярда гривень від перевиконання митних платежів. За ці кошти відремонтують п'ять автомобільних шляхів регіону.
фото: facebook

фото: facebook

Про це повідомив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка. За його словами, наступного року завдяки цим надходженням заплановано завершити ремонт доріг Львів-Радехів-Луцьк, а також Бориня-Мохнате.

Читайте також: На двох вулицях Львова змінять організацію дорожнього руху. Візуалізація

Крім того, планується зробити дорогу від перевалу через Турку до Самбора, відремонтувати автошлях Броди-Радехів-Червоноград та відтинок від села Куровичі до Перемишлян.

Окрім того, керівник ОДА повідомив, що 300 мільйонів гривень на ремонт доріг надійде з обласного бюджету.

Читайте також: У центрі Львова облаштують штрафмайданчик на 50 автомобілів

Нагадаємо, що парламентарі підтримала зміни до Закону, згідно із яким запроваджено експеримент у Львівській, Одеській, Волинській та Чернівецькій областях з ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення. Відповідно до цих змін, території, на яких діє пілотний проект, відтепер зможуть самостійно визначати перелік доріг, що ремонтуватимуться за кошти від перевиконання митних платежів.

Читайте також: У Львові для транспорту закриють частину вулиці Удатного

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!