Де у Львові облаштують смітники для прибирання за собаками. Інтерактивна карта

2433 0
Львівська міська рада затвердила місця розміщення спеціальних станцій для прибирання за собаками на території Сихівського району. Про це інформує прес-служба ЛМР.
Фото: eos-lviv.wix.com

Фото: eos-lviv.wix.com

Як підкреслила керівник міського юридичного управління Гелена Пайонкевич, зараз станції працюватимуть в режимі експерименту. Ухвала передбачає укладення ЛКП договорів пожертви з Міжнародним благодійним фондом «Українська біржа благодійності» на виготовлення та передачу у власність територіальної громади таких спеціальних станцій.


Нагадаємо,улітку за підсумками всеукраїнської екологічної програми «Будуймо ЕКО Україну разом!» одним з переможців програми став еко-проект львів’янки Ольги Кирилович зі «Встановлення спеціальних станцій для прибирання за собаками». Разом з колегами із громадської ініціативи Dog-Friendly City учасниця програми запропонувала розмістити у паркових зонах та на вулицях Львова спеціальні станції-смітники, які міститимуть бокс із пакетами для прибирання за тваринами та інструкцію щодо їх використання, інформує прес-служба компанії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!