Де у Львові запрацюють нові прилади фіксації порушень на дорозі

4473 0
Прилади здійснюють автоматичну фото- та відеофіксацію порушень правил дорожнього руху.
Фото: Ліга.нет

Фото: Ліга.нет

На дорогах Львова запрацюють нові комплекси автоматичної фото- та відеофіксації порушень, які контролюватимуть дотримання вимог ПДР в автоматичному режимі. Зокрема, від завтра, 26 листопада, прилади фіксації правопорушень розмістять за двома новими адресами. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Читайте також: На Львівщині встановили перші камери для фіксації порушень ПДР

Розташування приладів:

  • пр. Святого Івана Павла ІІ, 35 напрямок спрямування приладу просп. Червоної Калини.
  • вул. Княгині Ольги, 100-К напрямок спрямування приладу вул. Володимира Великого.

 

З картою розміщення можна ознайомитися на сайті МВС.

Нагадаємо, 13 жовтня на трьох локаціях уже встановили прилади контролю «КАСКАД». 22 жовтня у Львові такі прилади запрацювали на ще за двома адресами. Загалом перші комплекси автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху на Львівщині встановили у жовтні минулого року.

 

Що є фактом порушення, як дізнатися про факт фіксації порушення, який розмір штрафу за це і коли його необхідно сплатити, дізнавайтеся в матеріалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!