Українці зможуть реєструвати автомобілі онлайн. Як це працюватиме

641 0
Наразі послугу тестують.
Фото умовне

Фото умовне

Невдовзі в Україні стане доступною послуга онлайн-реєстрації транспортних засобів. Про це в ефірі телемарафону розповів заступник міністра внутрішніх справ Богдан Драпʼятий.

«Не потрібно буде відвідувати сервісний центр під час придбання автомобіля. Відповідну процедуру з реєстрації транспортного засобу можна буде здійснити через застосунок «Дія», – пояснив посадовець.

За словами Драпʼятого, треба буде оформити заявку, підписати угоду купівлі-продажу, обрати номерний знак і – отримати електронне свідоцтво про реєстрацію.

Читайте також: В таксі тепер мають видавати чеки. Кого це стосується

Наразі така функція перебуває на етапі бета-тестування. Після повноцінного запуску залишиться і можливість реєстрації автомобіля в сервісному центрі МВС, ЦНАПі або автосалоні.

Нагадаємо, нещодавно мністр цифрової трансформації України Михайло Федоров анонсував нову послугу у сервісі «Дія». Відтепер замовити нове посвідчення водія можна буде з доставкою кур’єром або на відділення Укрпошти.

Тетяна Дзяма

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!