День музейного селфі. Львів'ян запрошують до участі у флешмобі

1350 0
Фото потрібно опублікувати 19 січня з гештегами: #MuseumSelfie, #MuseumSelfieDay.
фото: ілюстративне/рубрика

фото: ілюстративне/рубрика

Львівська національна галерея мистецтв імені Бориса Возницького доєдналася до флешмобу «День музейного селфі». Вони запрошують відвідувачів зробити фото з експонатами та викласти їх у соціальних мережах.

«Хочете, щоб ваші фото із шедеврами побачив увесь світ? Тоді долучайтеся разом з нами до Міжнародного дня селфі у музеях (Museum Selfie Day). Мета цієї одноденної акції, яку вперше провели у січні 2014 року, – познайомити широке коло людей із музеями та музейними колекціями», – йдеться на сторінці галереї у Фейсбуку.

Читайте також: У Львові на вулиці Стефаника пропонують встановити пам'ятник Борису Возницькому

Для участі потрібно зробити селфі на фоні експоната краєзнавчого музею або його відділів. Фото потрібно опублікувати сьогодні, 19 січня, з гештегами: #MuseumSelfie, #MuseumSelfieDay.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!