Політична реклама

Депутати не скасували пеню за "комунальні борги"

1762 0
Депутати Верховної Ради України відмовились запровадити заборону на нарахування і стягнення з громадян пені за несвоєчасну оплату комуналки.

Як інформує ТСН, проект закону Арсенія Яценюка, пропонував встановити заборону нарахування по розрахунках з 1-го січня 2012-го року і стягування з громадян України пені у разі несвоєчасного здійснення платежів по квартирній платі та платі за житлово-комунальні послуги.

Планувалося, що ця заборона проіснує до моменту, коли влада погасить існуючі заборгованості по виплаті заробітної плати, пенсій, стипендій та інших грошових виплат населенню.

Проектом також передбачалось списати суму неоплаченої пені за несвоєчасне здійснення платежів поквартирної плати та плати за житлово-комунальні послуги, яка була нарахована громадянам з 1-го січня 2011-го року.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!