Політична реклама

Для львів'ян та гостей міста проведуть "Ніч у Львові"

1492 0
Протягом трьох днів, 12-14 липня, триватиме фестиваль «Ніч у Львові». На львів’ян та гостей міста чекатимуть понад 200 екскурсій та нічних мистецьких перформансів.

Фестиваль «Ніч у Львові» подарує львів’янам та гостям міста нічні театралізовані дійства, екскурсії та перфоманси, - інформує прес-служба Львівської міськради.

Відкриття фестивалю відбудеться 12 липня о 21:00 на площі перед входом у Ратушу. Усі охочі зможуть побачити Театралізоване вогняне дійство від театру «Воскресіння».

Фестиваль традиційно триватиме три дні. Є багато нових заходів. До прикладу, вперше в Італійському дворику театр імені Марії Заньковецької зіграє виставу за постановкою пана Вадима Сікорського. Вхід буде безкоштовний.

Також безкоштовними будуть вуличні атракції. Особливістю цьогорічної «Ночі у Львові» буде те, що до дійства долучаться храми та вулиці міста. Також буде безкоштовна екскурсія у кабінет міського голови, яка вперше була відкрита минулого року.

У підземеллях Храму Преображення Господнього на вул. Краківській, 21 відвідувачі побачать театр тіней «Див» під акомпанемент камерного оркестру.

Ще однією точкою на карті підземних нічних екскурсій фестивалю «Ночі у Львові» будуть підвали Ратуші. Тут актори театру «Воскресіння» проводитимуть для львів’ян та гостей міста театралізовані екскурсії.

Вперше до «Ночі у Львові» приєднується Державний меморіальний музей Михайла Грушевського, Національний музей ім. А. Шептицького, Державний природознавчий музей. Оригінальною новинкою також стане інтерактивна екскурсія та майстер-клас з естампного друку у Меморіального музеї Леопольда Левицького.

Також вперше у рамках «Ночі у Львові» відбудеться екскурсія у хлібопекарню на виробництво. І діти, і дорослі зможуть відвідати нічне Свято хліба.

В Італійському дворику можна буде безкоштовно переглянути виставу акторів театру ім. М. Заньковецької просто неба. Також проводитимуть безкоштовні екскурсії вулицями міста, працюватиме «Вуличне фортепіано», на подвір’ї Музею ідей відбудеться нічний показ фільмів «Кіноніч».

Роботу міського транспорту під час фестивалю продовжать до 03:00.

Квитки на події «Ночі у Львові» можна придбати заздалегідь в установах або ж перед початком заходу. На кожну окрему екскурсію є різний час, і це все повторюється в другу і третю ніч фестивалю. Наприклад, хто не потрапив на 21.00, на 22.00, на 23.00, є можливість в суботу чи неділю спланувати собі цей відпочинок.

Цього року на нічні екскурсії реєстрації немає. Вже від завтра можна буде придбати електронний квиток на той чи інший захід на сайті lvivtravel, маючи банківську картку. На події, де є безкоштовний вхід, також бажано мати електронний квиток – ціна буде вказана «0», але це треба для того, щоб можна було комфортно розмістити конкретну кількість людей.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!