Для недобросовісних водіїв маршруток у Львові створять "чорний список"

2200 0
До 15 серпня керівники автотранспортних підприємств Львова напрацюють критерії, за якими вноситимуть водіїв-порушників до так званого «чорного списку».

Відповідне рішення було ухвалено на засіданні робочої групи за участю керівництва управління транспорту та зв’язку Львівської міськради та керівників АТП, інформує Zaxid.net з посиланням на прес-службу ГО «За якісний транспорт».

Під час наради робоча група узгодила, що уже за напрацьованими критеріями до 20 серпня кожне АТП складе свій список водіїв, які порушували правила дорожнього руху від часу запровадження у Львові нової транспортної мережі – від 1 січня 2012 року.

Читайте також: У Львові планують уніфікувати зовнішній вигляд громадського транспорту 

Як зауважив голова Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка, ще не вирішили, чи будуть оприлюднювати цей список в медіа, оскільки водії посилаються на захист своїх персональних даних.

Активісти ГО «За якісний транспорт» запропонували, щоб керівники АТП обмінялись між собою списками водіїв-порушників, щоб ці водії не змогли влаштуватися на роботу на інше АТП. Проте більша частина керівників АТП не підтримала таку ідею, пояснюючи це тим, що підприємства і так мають відповідні вакансії.

Це питання розглядатимуть і на наступному засіданні робочої групи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!