До лікарні у Львові гелікоптером доправили 15-річного хлопця з підозрою на інсульт

1214 0
Хлопця з нирковою недостатністю та підозрою на гострий мозковий інсульт доставили з Добромиля.
Фото: ЛОЦЕМДМК

Фото: ЛОЦЕМДМК

У суботу, 23 жовтня гелікоптер аеромедичної евакуації доправив з Добромиля, що на Самбірщині, до Львова 15-річного підлітка. За попереднім діагнозом місцевих лікарів у хлопця виявили ниркову недостатність та підозру на гострий мозковий інсульт, повідомила Tvoemisto.tv речниця Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Тетяна Андрєєва.

За її словами, юнака після огляду юнака місцеві медики вирішили транспортувати до лікарні у Львові. Вертоліт аеромедичної евакуації приземлився на стадіоні в Добромилі.

Хлопця спершу доправили до клінічної лікарні швидкої медичної допомоги, де провели комп’ютерну томографію. Після обстежень дитину для подальшого лікування перевезли в Західноукраїнський спеціалізований медичний центр.

Фото Львівського обласного центру екстреної допомоги та медицини катастроф



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!