До Львова прибуває борт з пораненими. Як допомогти

5316 1
Це 12 бійців з харківського шпиталю.

Сьогодні, 17 січня, до Львова прибуває борт з пораненими на Сході України військовими, які раніше перебували у харківському шпиталі. Про це повідомив керівник регіонального медіа-центру Міноборони Олександр Поронюк.

У «Волонтерській сотні» розповіли Tvoemisto.tv про те, у чому є потреба в госпіталі. Перш за все, це вологі серветки у великих упаковках по 60-120 штук і пеленки розміром 60 на 90 см для лежачих хворих і реанімації. Волонтери зазначають, що останні в госпіталі не видають взагалі.

Читайте також: Львів'ян запрошують на благодійний фестиваль на підтримку ветеранів АТО

«Памперси є, без решти можна обійтись, а це потрібно. Також воду просимо приносити зі спортивної поїлкою, щоб можна було давати лежачим. Якщо у великих пляшках, то негазовану – для реанімації і лежачих», – кажуть у волонтерській сотні.

Ці речі можна приносити за адресою: вулиця Личаківська, 26 (КПП із вул. Чехова). Години прийому: з 11:00 до 18:00 (окрім неділі).


Читайте також:
17 Січня, 2019 16:02
666 ... держава не може забезпечити потребу для її захисників у вологих серветках і пеленках ?! ... це вже б.лявааще ! ... чи хтось наразі конкретно бреше ? ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!