Політична реклама

До Нового року рух трамваїв Городоцькою у Львові не відновлять

1614 0
У Львові вулицею Городоцькою тух трамваїв відновлять тільки наступного року. Про це повідомив сьогодні, 12 грудня, під час брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий.

За словами міського голови, цього року трамваї Городоцькою ходити не будуть через певні технічні новації, зокрема, відкриють новий проїзд з вул. Шевченка на вул. Городоцьку вище колишнього театру ПрикВО.

«Якраз зараз ми працюємо в технічній частині. Наступного року цей проїзд запрацює. В перспективі це буде набагато краще, ніж було до цього часу. Там постійно були корки, постійно були проблеми, тих проблем не буде», – додав Андрій Садовий.

«Ми працюємо з експертами французами. Вони дуже жорстко потребують якості. Ці пару днів погоди нам не зроблять, але ця дорога потім буде надійною ще багато-багато років», – наголосив міський голова.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!